Легендата на Спартак Енчо Недев вярва, че соколите имат реални

...
Легендата на Спартак Енчо Недев вярва, че соколите имат реални
Коментари Харесай

Легенда на Спартак вярва в успеха срещу Крумовград

Легендата на Спартак Енчо Недев има вяра, че " соколите " имат действителни шансове да отстранят елитния Крумовград за Купата на България.

" Нашият тим играе сносно напоследък и макар че главната му цел е да се завърне в елита, мисля, че ще подходи съществено и отговорно в днешния дуел. Това че сме във втория ешелон, няма никакво значение, защото турнирните мачове са напълно разнообразни от тези в шампионата и се играят по други правила ", сподели Недев.

" Бил съм в Б група със Спартак, когато преди 42 елиминирахме ЦСКА на нашия терен, а ЦСКА тогава бе хегемон у нас и единствено преди месеци бе отстранил настоящия европейски отличник Нотингам в шампионата за КЕШ. Защо в този момент Спартак да не се оправи в този момент с Крумовград, който като дилетант при майсторите се оправя прелестно, само че въпреки всичко не е измежду мощните у нас, още по-малко пък е някакво чудовище ", добави някогашният десен бек.

" В една такава среща всичко може да се случи, само че аз се надявам Спартак да направи всичко допустимо да реши разногласието с Крумовград в постоянното време, защото в случай че се стигне до продължения, не Дай може и до дузпи, става по-сложно. Смятам, че Спартак има действителни шансове да излезе краен победител и нека на терена нашите оправдаят с играта си упованията на всички спартаклии ", сподели още Енчо Недев, който е втори по изиграни мачове за Спартак в професионалния футбол.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР