Легендата на родния футбол Христо Стоичков се очаква да пристигне

...
Легендата на родния футбол Христо Стоичков се очаква да пристигне
Коментари Харесай

Христо Стоичков редом до братя Пулеви в Чикаго

Легендата на родния футбол Христо Стоичков се чака да дойде в Чикаго особено за мача на родния боксьор Тервел Пулев на 2-ри против 3-ти март, заяви Кубрат Пулев посредством формалната си страница в обществената мрежа Фейсбук.

Първата среща на американска земя за бронзовия медалист в полутежка категория от олимпийските игри в Лондон 2012 е против представителя на домакините Тристан Джеймс, като всички места в залата, към този момент са запълнени.

Христо Стоичков, притежател на най-ценните самостоятелни награди във футбола - “Златната топка” и “Златната обувка”, както и на КЕШ с Барселона, ще лети от Маями до Ветровития град този уикенд, с цел да гледа мача на Тервел и да поддържа братя Пулеви.

За задачата, голмайсторът на международното състезание по футбол в САЩ’94, е отменил всички свои задължения към мексиканския състезателен канал “Унивижън депортес” в щата Флорида.

Събитието в “Белведере център” стартира в 19:30 часа локално време на 2-ри март в Чикаго и особено за всички наши сънародници в залата, бългаската група “Джърси гърлс” ще извърши химна на България.

Тервел Пулев излиза против Тристан Джеймс за своята осма поредна победа при експертите, откакто предходните седем той реализира на кръга в Европа - в България и в Германия.

На 3-ти март в Чикаго, братя Пулеви ще вземат участие и в тържествената гала по издигането на българското знаме пред кметството в града, която ще се състои за 12-та поредна година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР