Легендата на Реал Мадрид Предраг Миятович коментира ситуацията около крилото

...
Легендата на Реал Мадрид Предраг Миятович коментира ситуацията около крилото
Коментари Харесай

Педжа Миятович: Съчувствам на Винисиус, но той не е прав

Легендата на Реал Мадрид Предраг Миятович разяснява обстановката към крилото Винисиус Жуниор, който стана обект на расистки обиди в мача с Валенсия. Сърбинът съобщи, че съчувства на бразилеца, само че в това време добави, че не е склонен с неговите изказвания, че Испания е расистка страна.

" Две неща ме тормозят доста. Първо ми е жалост за горкия Винисиус, който е под голямо напрежение и е обект на страхотна ненавист, което не трябва да е по този начин, тъй като той е единствено момче, освен това положително момче, с положително сърце, в действителност. И второ, имиджът, който се основава на Испания в чужбина. Казват, че сме расистка страна. Аз пребивавам тук от 30 години, не съм роден в Испания, само че към този момент съм испанец. В доста европейски страни стартират да си мислят, че тук е цялостно с расисти... За мен това е най-хубавата страна в Европа, че даже и в света. Испания може да е всичко друго, само че не и расистка страна ", отсече Миятович.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР