Легендата на немския футбол Франц Бекенбауер в интервю за Билд

...
Легендата на немския футбол Франц Бекенбауер в интервю за Билд
Коментари Харесай

Бекенбауер: И през 1974 г. загубихме първата си среща, но станахме шампиони


Легендата на немския футбол Франц Бекенбауер в изявление за Билд си напомни разочароващата загуба на Западна Германия от Германска демократична република (0:1) на старта на Мондиал 1974. Тогава на домашния шампионат тимът на Кайзера загуби стартовия си мач, само че завоюва всички последващи и победи за повторно на международни край 20 години след първия триумф (1954).

"Тогава театърът стартира преди Световното, когато се разправяхме с Федерацията за наградите. После загубихме първата си среща с 0:1. След нея седяхме в стаята, изпихме няколко бутилки вино и разказвахме прекарванията си", показа Бекенбауер.

На сегашния шампионат Бундестима потегли със загуба от Мексико със същия резултат 0:1, а в събота ще спори с Швеция. Бекенбауер е на мнение, че с сходна игра като тази против Мексико, този отбор на Германия няма късмет да реализира нещо огромно. По време на славната си кариера Франц Бекенбауер изигра 103 мача за Германия, стана европейски първенец през 1972 година и международен две години по-късно. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР