Легендата на ММА Стефан Бонар е починал само на 45

...
Легендата на ММА Стефан Бонар е починал само на 45
Коментари Харесай

Легенда на ММА почина само на 45 години

Легендата на ММА Стефан Бонар е умрял единствено на 45 години. Членът на Залата на славата на UFC си е отишъл от този свят, поради хипотетични сърдечни затруднения по време на работа. Това се с случило още в четвъртък, само че чак в този момент от UFC споделиха публично новината.

" Стефан Бонар беше един от най-важните бойци, които в миналото са се състезавали в UFC. Битката му с Форест Грифин промени спорта вечно и той в никакъв случай няма да бъде пропуснат.

Феновете го обичаха, бяха свързани с него и той постоянно им даваше най-хубавото от себе си. Ще липсва ", сподели Дейна Уайт.

Бонар се състезаваше в полутежка категория през по-голямата част от кариерата си. Той съумя да запише 15 победи и 9 загуби в ММА. През 2005 година той се би с Форест Грифин на финала на TUF сезон 1. Битката им стигна до решение, което беше в интерес на Грифин.

По-късно срещата беше определена за борба на годината, а двамата получиха място в Залата на славата на UFC. Последната година не беше лесна за него. Стефан подвигна скандал в болница през 2021 година, тъй като не желаеха да го лекуват за фрактура на гръбначния дирек, претърпяна в мач от професионалната битка.

През април тази година неговата къща беше изпепелена от пожар. Стефан се отдръпна от ММА през 2014 година в серия от 2 следващи загуби. В своята последна борба той загуби от Чък Лидел с разделно решение в Калифорния.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР