Легендата на Милан Филипо Индзаги се върна назад във времето,

...
Легендата на Милан Филипо Индзаги се върна назад във времето,
Коментари Харесай

Индзаги: През 2007-а Юнайтед си плати за стремежа на Милан да си отмъсти на Ливърпул

Легендата на Милан Филипо Индзаги се върна обратно във времето, спомняйки си за реванша от полуфиналите на Шампионската лига през 2007 година сред Милан и Манчестър Юнайтед. Тогава “росонерите” победиха с 3:0 на своя стадион и се класираха за финала, където надделяха Ливърпул с 2:1 и по този метод си отмъстиха на мърсисайдци за мъчителната загуба в борбата за трофея две години по-рано.

“Веднага си припомням за три неща. За погледите ни в рейса - всички бяхме доста съсредоточени. За дъжда - през първото полувреме имаше невероятна стихия. За почитателите - “Сан Сиро” постоянно е специфичен, само че довечера той беше още по-специален. Ливърпул се беше класирал за финала 24 часа по-рано. Това беше тимът, който ни аргументи извънредно отчаяние през 2005-а в Истанбул. Ние чакахме този реванш и в действителност го желаехме. Манчестър Юнайтед си заплати за нашия блян да си отмъстим на Ливърпул”, описа Пипо Индзаги за “Гадзета дело спорт”.
Filippo racconta il: " Ripenso al 2007. Mi entusiasma anche questo "
— LaGazzettadelloSport (@Gazzetta_it) Той разяснява и идните конфликти сред Милан и Юнайтед в Лига Европа. “В този вид мачове няма любимци. Просто би трябвало да тичаш и да се бориш 180 минути и едвам тогава да правиш сметки. Преди всичко се надявам играчите на Милан да се насладят на тези дуели. Тези страсти остават с теб и те обогатяват. Аз притискам палци за Милан. Отборът на Стефано Пиоли прави необикновен сезон и съм очарован от ентусиазма, който излъчва по време на игра. Вижда се, че момчетата желаят да тичат, да нападат и да върнат клуба назад на върха. Убеден съм, че през идващия сезон Милан ще бъде назад в Шампионската лига”, добави актуалният треньор на Беневенто.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР