Легендата на Милан Андрий Шевченко говори за актуалното състояние на

...
Легендата на Милан Андрий Шевченко говори за актуалното състояние на
Коментари Харесай

Шевченко: Дано Милан се върне в най-хубавата купа, където му е мястото

Легендата на Милан Андрий Шевченко приказва за настоящото положение на клуба, изразявайки вяра отборът да се върне измежду най-хубавите в Италия и Европа.

“Беше изцяло вярно да задържат Гатузо. Харесва ми отношението на клуба. Това са хора, които имат ясни хрумвания. Леонардо и Малдини работят умерено и умело. Трансфери на млади играчи? Лео и Паоло познават действителността по-добре от всеки различен. Блокираните прехвърляния на Милан? Ако можеш да работиш единствено по наеми, връщането на върха не е елементарно. Нека забележим по какъв начин ще завърши обжалването в КАС. Финансовия феърплей? Не се занимавам с сходни неща, само че се надявам Милан да продължи да работи чисто, с цел да се надигне, както и прави. Целта е влизане в Шампионската Лига. Дано да се върнат в най-хубавата купа, тъй като това е мястото на Милан, както го помня. Този Милан е план, те би трябвало умерено да надградят, с цел да се върнат на върха. Първо в Италия, а по-късно и в Европа”, разяснява Шевченко пред “Гадзета дело спорт”.
Andriy Shevchenko to GdS:

" It was absolutely right to keep Gattsuo. I like the attitude of the club, these are people who have clear ideas. Leonardo and Maldini are working calmly and competently. A market of young players? Leo and Paolo know reality better than anyone else. " pic.twitter.com/IAarKuCwOk
— TheMilanBible (@TheMilanBible) January 6, 2019

Настоящият селекционер на Украйна разиска и представянето на нападателя на отбора Гонсало Игуаин. “Има огромно напрежение върху него, а и той няма шанс. Имам поради дузпата против Ювентус - избрани голове могат да трансформират всичко. За Игуаин има фактор на отговорност от началото на сезона. Той е страховит състезател и знае, че играе за бъдещето си. Ако Милан се класира за ШЛ, той ще остане в отбора. Просто би трябвало да остане спокоен в компликациите. Суперкупата на Италия? Да победиш Ювентус в Серия “А” е мъчно, само че в един мач е по-лесно. Ако Милан се приготви добре за дуела и се погрижи за детайлите, може да успее”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР