Легендата на Локомотив (Пловдив) и българския футбол Христо Бонев бе

...
Легендата на Локомотив (Пловдив) и българския футбол Христо Бонев бе
Коментари Харесай

Франц Бекенбауер подари часовник на Христо Бонев за Коледа

Легендата на Локомотив (Пловдив) и българския футбол Христо Бонев бе извънредно прелестно сюрпризиран от непредвиден подарък по празниците. Зума получи часовник от своя остарял другар Франц Бекенбауер. Лично президентът на БФС Михаил Касабов дойде в дома на Бонев, с цел да съобщи скъпия подарък.

Кайзер Франц е поръчал на реномирана компания лимитирана серия от първокласни часовници за приятелите си по случай своя 75-годишен празник. Иконата на немския футбол е пратил по Касабов подаръка за Христо Бонев. Зума е имал покана да участва на тържествената фотоизложба, която Байерн направи в чест на най-големия футболист в историята си.

" Това бе най-хубавият ми подарък за празниците с изключение на обичта на фамилията ми. С Франц ни свързва остаряло другарство и скърбя, че сегашните условия не разрешават да се забележим. Знам, че има съществени здравословни проблеми. Искрено му искам да се възвърне бързо, тъй като той е една от иконите на международния футбол в цялата му история ", показа пред " Марица " Зума.

Приятелството сред Христо Бонев и Франц Бекенбауер датира от преди повече от 45 години, когато двамата мереха сили на терена. Впоследствие точно Кайзер Франц спомага на Зума да бъде признат и да приключи най-престижната треньорска школа в света - Кьолнската.

Преди 4 години, когато Бонев претърпя тежка сърдечна интервенция, Кайзер Франц персонално му се обади и предложи подпомагане за лекуване в немска клиника.

С Франц Бекенбауер е обвързвана и едно от най-големите самопризнания за Христо Бонев. В края на кариерата си Кайзер Франц приема предлагането на звездния Космос (Ню Йорк), където играят още Йохан Кройф и Йохан Неескенс. Архитект на отбора е мениджърът на Бекенбауер Шваан. По гледище на Кайзер Франц, Шваан прави умопомрачителната оферта за времето си от 1 милион $ на Зума, с цел да премине в Космос. Комунистическите водачи обаче не разрешават този трансфер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР