Легендата на Локомотив (Пловдив) Георги Василев сподели мнението си около

...
Легендата на Локомотив (Пловдив) Георги Василев сподели мнението си около
Коментари Харесай

Гочо Василев: Томаш не е лош вариант за треньор на Локомотив

Легендата на Локомотив (Пловдив) Георги Василев показа мнението си към деликатната обстановка на " Лаута " и отдръпването на президента Христо Крушарски. Той разяснява и напускането на треньора Александър Тунчев, както и новия ментор на " смърфовете " Александър Томаш.

" Не е прелестно, че президентът на тима Христо Крушарски напуща клуба. Той беше добър и направи в действителност доста за Локо. Малко са хората като него. Колкото до напускането на треньора Александър Тунчев, мога да кажа, че той беше добър и си вършеше съзнателно работата. В мен остави положителни усещания. Добро ми е мнението за него. Скоро ще забележим какво ще се случи.

Спряга се името на Александър Томаш, столичани работят по-добре от локалните от време на време (б.р. Томаш е от Велико Търново, само че дълго време е живял и работил в София). Ще забележим какво ще реши управлението и на кого ще се спре ", съобщи легендата на " черно-белите " пред " Мач Телеграф ".
 Георги Василев: В ЦСКА всичко върви положително, до момента в който Левски построява тима
Георги Василев: В ЦСКА всичко върви положително, до момента в който Левски построява тима

Много съм удовлетворен, че Стойчо и Мъри се завърнаха

" Името на Бруно Акрапович също се върти, само че не е ясно. Това на Георги Дерменджиев също го чух. Предстои да разберем. Томаш не е неприятен вид за ментор на Локомотив Пд. Сигурно и почитателите ще го одобряват добре, макар обстоятелството, че не е локален. Той не е от тези, които си мислят, че топката е тиква. Тунчев работи добре, възпитано момче е. С назначението на нов треньор тима има всички шансове да приключи на седмото място и да влезе в борба на бараж за европейските клубни шампионати ", съобщи още Василев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР