Легендата на Ливърпул Фил Томпсън изрази съмнение, че сезонът в

...
Легендата на Ливърпул Фил Томпсън изрази съмнение, че сезонът в
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул не вижда как ще се играе футбол скоро

Легендата на Ливърпул Фил Томпсън изрази подозрение, че сезонът в Англия ще продължи да се играе от 4-и април, както бе решено на съвещание. Елитният футбол в Премиършип бе спрян, с цел да се приключи пандемията от ковид, като това докара до прекъсването на редица огромни спортни прояви по света.

Шефовете в Премиър лийг ще се срещат този четвъртък, с цел да изготвят проект за деяние, а Томпсън се надява мачовете до края на сезона да се изиграят. Също по този начин той желае неговият някогашен клуб – Ливърпул, да приключи „ суша” от 30 години без купа. Нещо, което на 99,9% щеше да стане преди прекратяването, откакто мърсисайдци водят с 25 точки пред втория Манчестър Сити девет мача преди края. Въпреки това Томо не има вяра, че играчите ще заиграят още веднъж в близкия месец.

„ Не виждам по какъв начин ще стане. Всичко се трансформира час за час, гледайки новините. Не считам, че може да има футбол в близкия месец. Да се играе без аудитория е безсмислено. Вярвам, че играта не е нищо без почитателите си. Това е спорт за последователите, тъй че ми се желае да мисля, че може да продължи програмата, както си му е реда”, призна още Томпсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР