Легендата на Ливърпул – Роби Фаулър, даде специално интервю за

...
Легендата на Ливърпул – Роби Фаулър, даде специално интервю за
Коментари Харесай

Роби Фаулър пред DIEMA SPORT 2 за ситуацията в Ливърпул и разликата във футбола сега и преди

Легендата на Ливърпул – Роби Фаулър, даде особено изявление за предаването „ Премиър лийг Токшоу “ по DIEMA SPORT 2 . Бившият нападател разяснява моментната обстановка в обичания си Ливръпул и разликата във футбола в този момент и преди.

„ Мисля, че чисто механически по моето време имаше по-добри футболисти. Мисля, че професионализмът и физическото развиване в днешно време са на по-високо равнище спрямо преди. Играта се промени доста, само че мисля, че механически футболистите бяха по-добри преди “.

„ По нашето време имаше доста бързи футболисти, само че не във всеки мач беше по този начин. В днешно време, в случай че си пуснеш мач от Висшата лига, скоростта и мощта на всеки един състезател са изцяло разнообразни “.

„ Със сигурност е мъчно безусловно за всички. Отборът беше на крачка да реализира извънредно доста през предходната година, само че методът, по който се изплъзна, сигурно това се е отразило на душeвността на всички. Във футбола е значима физиката и представянето, само че огромна част от мачовете се играят в главата ти. Трудно е да се приспособят към това къде бяха предходната година и къде са те в този момент. Мисля, че са просто душевен изтощени от това, което се случи през предишния сезон “.

„ Много са тези играчи. Аз съм почитател на Ливърпул и желая всеки добър футболист, който е допустимо да бъдем притеглен, да се озове в тима. Футболистът, за който всички приказваме в този момент, е Джуд Белингам. Той е млад играч, само че се основава усещането, че играе от толкоз доста години. Страхотен състезател е, само че не мисля, че той е единственият отговор да води тима там, където ние желаеме. Има и други състезатели, които могат да създадат това “, съобщи Фаулър пред DIEMA SPORT 2 .     
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР