Легендата на Левски Наско Сираков заяви, че със съпругата му

...
Легендата на Левски Наско Сираков заяви, че със съпругата му
Коментари Харесай

Наско: С Илиана се сдобряваме в леглото

Легендата на Левски Наско Сираков съобщи, че със брачната половинка му Илиан Раева се сдобряват в леглото, откакто са се скарали.

" Как се резервира брак? С обич, с послъгване на места, с отношение. Илиана е превъзходен човек. Каквото и да кажа за нея, ще е малко. Всяка заран ѝ споделям, че я обичам. Иначе не може да ми стартира денят по различен метод, неразрешено е ", довери Наско пред bTV.

" Няма нещо, за което да не сме се карали с нея. Примерно, за какво като съм слязъл от колата, съм вървял един метър пред нея, а не съм я чакал. И ставахме на кълбо, кълбо от нерви. Как се сдобряваме? В леглото, по какъв начин! Там най-лесно се сдобряват хората. Всичко завършва бързо ", продължи бронзовият медалист от САЩ'94.

" Най-големият скандал от ревнивост? Рязала ми е облеклата на линии, правила ги е като на идиански водач. Изхвърляла ми е всички парфюми от 17-ия етаж, часовници ", показа още някогашният голмайстор.

На въпрос какъв брой пари има сега в джоба, той сподели образно: " Ето, имам 2250 лв.. Реално това са ми парите до края на месеца ", добави Сираков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР