Легендата на Левски Михаил Вълчев сподели пред Мач Телеграф очакванията

...
Легендата на Левски Михаил Вълчев сподели пред Мач Телеграф очакванията
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Време е футболистите на Левски да покажат, че има качества за отбора

Легендата на Левски Михаил Вълчев показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идните две мегабитки с Лудогорец в Разград. Първата от тях е за състезание през днешния ден от 15,00 часа, а в неделя двата отбора ще се изправят на осминафинал за купата.

" В шампионата се вижда, че има доста почтени тимове. Лудогорец основават положения, бележат, само че от време на време и те позволяват неточности. Дънят се в дадени мачове. Сега футболистите на Левски би трябвало да покажат, че имат нужните качества да са част от отбора. Трябва да се раздадат и да бъдат съсредоточени от първата до последната минута. Очаквам забавен дуел с открита игра, каквато приляга на Левски.
 Левски изравнява антирекорд при загуба през днешния ден
Левски изравнява антирекорд при загуба през днешния ден

Мачът е от 15:00 часа

Трябва да има голови обстановки и атрактивни отигравания. Естествено, почитателите на отбора ще са още веднъж зад играчите и треньорите. Запалянковците чакат да има победи. При всички положения един триумф в Разград, за състезание, ще донесе съществено самочувствие на футболистите. Ако обаче се стигне до проваляне, то Левски ще загуби шансове за класиране в Топ 3 и стигане до Европа през шампионата. Мисля, че " сините " могат да вземат, все пак, две победи. Левски не е в изключително постоянна форма, само че може от някое състояние да успее да вкара и това попадение да е решаващо ", съобщи той.

" Трябва да се употребяват обстановките, в които Лудогорец се е хвърлил в офанзива, само че е останал с по-малко хора в отбрана. Нужна е експанзия, само че с цел да се вдигне самочувствието - би трябвало позитивен резултат. Дай Боже, играта да е добра, само че резултатът този път е по-голям. По време на тази къса пауза, без мачове, имаха опция душевен да се разтоварят. Имаха опция да си видят грешките и да поработят върху тях ", приключи Вълчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР