Легендата на Левски - Михаил Вълчев - сподели пред Мач

...
Легендата на Левски - Михаил Вълчев - сподели пред Мач
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Мислович може да замени Анди Краев

Легендата на Левски - Михаил Вълчев - показа пред " Мач Телеграф " коментара си след успеха на " сините " над Етър в Търново с 3:0. Той отличи Ел Джемили и представянето на новото попълнение Евертон Бала.

" Мисля, че Левски сподели мощна игра и справедливо взе трите точки. Зарадваха почитателите, а това беше доста значимо. Още първоначално натиснаха съперника да стои в личната си половина, само че липсваха ситуациите. Етър работи по-предпазливо и нямаше пространства. Когато попадението падна, играта се отвори. И това беше добре за Левски. Вкараха се три гола, а присъединяване във всички тях взе Ел Джемили. Представи се мощно и би трябвало да го похвалим. Новите попълнения, мисля, ще свършат добра работа. Мислович също се включи мощно. Той може да размени Анди Краев.

Евертон Бала има добра техника и се надявам по-бързо да се приспособява. Сега следва мач със Славия след паузата и няма да е по никакъв начин елементарно. Във всички линии Левски игра добре, футболистите демонстрираха високо равнище. Нямаше подценяване, а това е значимо. Психически отхвърлиха Етър след първото попадение. Справиха се момчетата, макар че имаше отсъстващи. На няколко пъти Бала навърза съперниците и това ми направи усещане ", съобщи Вълчев.

" За мен щеше да е по-добре да я няма тази пауза за националите. Има въодушевление и щеше да е добре да има мач. Ще се изиграе една контрола, само че това не е като формален дуел. Асен Митков ще отсъства и няма да може да играе евентуално в идващите мачове. Славия е неуместен съперник и би трябвало да се приготвят добре ", приключи той.
 Михаил Вълчев: Грешка на управлението е, че не предложи по-рано нови контракти на Петрис и Краев
Михаил Вълчев: Грешка на управлението е, че не предложи по-рано нови контракти на Петрис и Краев

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР