Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо коментира ситуацията при сините, след

...
Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо коментира ситуацията при сините, след
Коментари Харесай

Гонзо: Лудогорец, ЦСКА и Левски се борят кой е по-слаб, на Герена стана по-зле и нямат право на грешка

Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо разяснява обстановката при " сините ", откакто беше част от самодейността " Небесни ментори ", в която се събраха голям брой съдии, митове и публицисти, с цел да почетат Иван Вуцов, Стефан Орманджиев, Павел Панов и други

" Съжаляваме за Чико, Иван Вуцов, Орманджиев и да не изреждаме всичките, които са огромни персони в българския футбол. Може би такива футболисти в България към този момент не се раждат и по тази причина сме се събрали, с цел да ги почетем. Трябва да ги помним постоянно, защото са огромна част от историята на българския футбол, Левски, ЦСКА и пловдивския футбол. Беше една хубава самодейност да се съберем през днешния ден и да ги почетем ", безапелационен е Гонзо.

Бившият голмайстор разяснява борбата за купата в Първа лига. " Битката за купата? Отборите се борят кой е по-слаб. Нивото и на трите тима Лудогорец, ЦСКА и Левски е много ниско. Не знам каква е повода. Най-вероятно Лудогорец си имат такава, Левски също, до момента в който за ЦСКА бях сюрпризиран, че паднаха от Ботев, само че Ботев (Пловдив) пък игра добре. Според мен би трябвало да се дава повече късмет на българите, в случай че желаеме да имаме добър футбол, другояче затъваме в тресавище с всяка година от ден на ден.
Ако Левски е решил да има такава политика и да постанова юноши, би трябвало да я следва, защото няма да стане и да изградим и развием положителни юноши от през днешния ден за на следващия ден. Това е дълъг развой, който би трябвало да се следва. В последна сметка има си виновни фактори в Левски, които си вземат решение. При всички положения равнището на Левски не би трябвало да бъде такова, каквото е сега. Защото всички са разочаровани, почитатели, митове, всеки който обича Левски не удивен от това, което се случва в клуба ", счита някогашният нападател.

" Няма по какъв начин да разясня по какъв начин ще се отрази идването на Васил Божков през идващия сезон. Всички виждаме, че в днешно време и в европейския и международния футбол би трябвало да се влага. Не е нужно да се взимат 18 чужденци, а такива, които подвигат качеството и равнището. Левски анонсира, че ще работи с български футболисти, което значи би трябвало да вземат положителните български футболисти в родното състезание, само че и те не са евтини ", показа Гонзо.

" На никой не е прелестно да има рокади, без значение на кои етажи - президент, шеф, треньор. Когато един клуб или тим не върви, първият който си отпътува е треньорът. По обясними аргументи Спас Русев напусна, като пристигна нов екип, само че на този стадий нещата не са по-добри от тези, които бяха. Именно по тази причина би трябвало да си създадат равносметка и да се вземат верните хора и да излязат от това тресавище. Левски сега е заседнал в тресавище. Не желая да разясня какъв брой е належащо или не да имаш състезателен шеф. Може да нямаш състезателен шеф, когато имаш треньор, който е мощна фигура, има огромен престиж и всички се сплотяват към него - футболисти и личен състав. Не считам, че Георги Дерменджиев беше такава персона, която да сплоти всички хора в клуба. Според мен той сбърка, че нямаше състезателен шеф към него, като не съумя да се включи в самия колектив ".

" Новият треньор? Не желая да давам препоръки. Много е елементарно да се дават препоръки извън. Всеки почитател си има мнение и желания. Важното е да се откри верния човек. Да се видят минуси и плюсове, да видят какво могат да чакат от него, дали може да се оправи. След това да му обезпечат нужните пари за селекция, защото колкото и да е добър един треньор, без материал, няма по какъв начин да се случват нещата. Левски няма право на неточност този път. Искахме да станат по-добре нещата в тези шест месеца, а те станаха по-лоши. Мисля, че няма накъде да се отстъпва ", приключи Гонзо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР