Легендата на Левски - Емил Спасов, не скри, че е

...
Легендата на Левски - Емил Спасов, не скри, че е
Коментари Харесай

Легендата на Левски: Възможно е да мамят Наско Сираков

Легендата на Левски - Емил Спасов, не скри, че е обезпокоен за бъдещето на клуба, само че пък продължава да се надява, че договорката с Джоузеф Диксън ще стане факт.

„ И аз, както и много от ветераните, следим с вяра обстановката, само че не сме в течение на договарянията и не знаем нищо. За страдание, при Левски ножът е опрял в кокала и е жизненоважно тези договаряния, които текат, да завършат сполучливо. Не стане ли – всичко отива по дяволите ", съобщи Спасов пред " Мач Телеграф ".

" И Наско е човек като всички останали, и той може да бъде измамен. И мен са ме лъгали, несъмнено и вас са ви лъгали, допустимо е и него да го мамят. Аз обаче мисля, че той е сериозен човек и знае какво прави. Банкова гаранция за такава сума пари, каквито са 200 милиона, не се дава елементарно. Знам го от хора, които схващат от това. И да ги има, и да желае да я даде – това не става за ден или два. Надявам се всичко това да не е някаква загадка интрига на някой, който да желае да навреди на Левски “, разяснява още Спасов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР