Легендата на Левски - Емил Спасов коментира пред Мач Телеграф

...
Легендата на Левски - Емил Спасов коментира пред Мач Телеграф
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Правилно се отне капитанската лента на Пламен Андреев

Легендата на Левски - Емил Спасов разяснява пред " Мач Телеграф " подготовката, както и други любопитни тематики, свързани със " сините ". Той призна, че чака много по-добър сезон от този, който бе изпратен.
 Марин Петков започва като ляв бек против ФК ЦСКА 1948
Марин Петков започва като ляв бек против ФК ЦСКА 1948

Няма футболисти с травми в " синия " тим

" Това, което ми прави усещане, а и освен на мен, е, че до този миг няма нито един нов състезател. Такова знамение до момента не е било. От друга страна, в края на краищата, имаме един добър тим. Скамейката не е изключително дълга. Но Левски има един отракан състав, който през последните година, две, се е сработил. Познават се играчите. Практикуват един избран жанр. Мисля, че ще се представим по-добре през този сезон. Това, че са дружно, е от огромен плюс, само че въпреки това при едно неприятно стичане на събитията, възможни травми на дадени играчи или санкции, би трябвало да има качествени хора, които да ги заместят. Сега е моментът да се даде късмет на по-младите футболисти от школата. Назрял е този стадий ", стартира той.

" На Асен Митков му се дава късмет. Той има качества, които би трябвало да развие. Преди да го наложат и да го забележим по какъв начин играе непрекъснато - няма по какъв начин да даваме генерални оценки. Нито един футболист не се е развил като стои на скамейката. Няма по какъв начин състезател като Марин Петков, който е и национал, да стои на пейката в Левски и да усъвършенства качествата си. За мен това няма по какъв начин да се случи. Марин има потребност от подучване и повече игрово време, с цел да може да влезе във форма. Не бива да се дава късмет на младите по 10 или 20 минути, тъй като е прекомерно малко ", продължи Спасов.

" Капитанската лента вярно беше взета от Пламен Андреев. Чудя се въобще по какъв начин е допустимо да се даде на младок. Макар че е от школата на Левски. Пламен е доста млад, а капитанската лента тежи. Капитанът би трябвало да е човек с темперамент, който да играе добре и да бъде непрекъснат с изявите си. Трябва да е човек, който умее да каже " не " или " да " на обещано нещо. Андреев има качества и доста му се радваме всички, тъй като е наш младеж и се развива добре, само че му е рано за лентата. Беше вярно решението на Костов. Ако това му повлияе душевен на Пламен, значи не е за Левски. Не имам вяра да му се отрази. Не се е родил капитан. Има качества, само че е млад. За да си капитан, би трябвало да си водач и да ти се чува думата ", приключи легендата на " сините ".
 Ел Джемили печели уважението на своите съотборници
Ел Джемили печели уважението на своите съотборници

Част от тях към този момент го назовават " Маестро "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР