Легендата на Левски Елин Топузаков отбеляза 17-годишнината от паметното отстраняване

...
Легендата на Левски Елин Топузаков отбеляза 17-годишнината от паметното отстраняване
Коментари Харесай

Топчо бие със седем гола в чест на паметен успех на Левски

Легендата на Левски Елин Топузаков означи 17-годишнината от паметното премахване на италианския Удинезе с победа със 7:1 на дребни малки врати. Топчо е капитан на " сините " в дуела през 2006 година, когато Левски се класира за четвъртфиналите в шампионата за Купата на УЕФА, елиминирайки Удинезе с 2:1 на стадион " Васил Левски ". 

Бившият национал още веднъж беше част от футболния отбор на Министерството на финансите по покана на своя другар Кирил Евтимов. Финансистите победиха сътрудниците си от Комисията по финансов контрол с безапелационното 7:1. Изхождайки от резултата, тимът на МФ не остави шансове на съперника си, надигравайки го безапелационно. 

За спечелили се разписаха Велин Пеев (3 гола), Георги Николов (2 гола), Елин Топузаков (1 гол) и Кирил Евтимов (1 гол). За изгубилите прецизен беше капитанът Явор Спасов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР