Легендата на Левски Добромир Жечев не е доволен от селекцията

...
Легендата на Левски Добромир Жечев не е доволен от селекцията
Коментари Харесай

Добромир Жечев: Не смятам, че селекцията на Левски е много добра

Легендата на Левски Добромир Жечев не е удовлетворен от селекцията на " сините ". Той също похвали съществено треньора на тима - Петър Хубчев.

" Петър Хубчев искаше да притегли и по-добри футболисти, само че не знам заради какви аргументи те не пристигнаха в състава. Не считам, че селекцията е доста добра, не знам за какво се получи по този начин, има постове, на които някои играчи са без конкуренция. Но не мога да взема отношение по нея, тъй като не съм вътре в клуба. Все отново новото управлението се оправя относително по-добре от предходното. Това ми прави най-голямо усещане.

Хубчев е упорит експерт и за момента това се вижда в тима. Първото полувреме против ЦСКА се видя това, само че през втората част го нямаше. " Червените " имаха и шанс. Треньорът си прави работата, занапред тя ще стартира да дава резултати. Левски би трябвало да излезе от спиралата на честата промяна на наставниците.

Похвално е, че Левски се държи в челото на класирането. Дано се види израстване след паузата в шампионата за националните тимове. За момента към момента е в играта за купата. Левски има превъзходна аудитория, която поддържа тима и ще помогне. През сезона имаше и неуверени представяния, и мощни. Това демонстрират и съперниците Лудогорец и ЦСКА. На " сините " им е належащо неизменност - единствено с него могат да вървят напред ", сподели той пред " Тема Спорт ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР