Легендата на Левски Даниел Боримиров говори преди дербито с ЦСКА

...
Легендата на Левски Даниел Боримиров говори преди дербито с ЦСКА
Коментари Харесай

Даниел Боримиров: Дано срещу ЦСКА видим най-добрия мач на Левски през сезона

Легендата на Левски Даниел Боримиров приказва преди дербито с ЦСКА в петък. Бившият футболист и състезателен шеф на „ сините “ показа упованията си за дуела в предаването „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT.

„ ЦСКА ще влезнат с преимущество, тъй като в последните няколко мача победиха и ще имат в допълнение самочувствие. Но футболистите на Левски би трябвало да покажат, че заслужават да носят тази фланелка и да излязат пределно стимулирани. Предвид това, че „ сините “ играят неубедително, дава спомагателна мотивация алените да търсят погром. Но мисля, че момчетата, които в този момент са в Левски ще излязат стимулирани да не позволен да се стигнат до подобен срам и ще желаят да покажат, че заслужават да са в клуба. Ще желаят да изиграят най-хубавия си мач от началото на сезона “, съобщи Боримиров.

„ При ЦСКА ще има насъбрана отмалялост от многото изиграни мачове. Надявам се тези, които са определени от Славиша да влязат моблизирани в дуела и няма да позволен това да се случи. Трябва да покажат, че имат място в Левски “, добави още той.

„ Стоянович доста добре знае кои са слабите и мощните страни на Левски. Надявам се в петък да се разкрият единствено мощните. Мисля, че Славиша е добър и умел треньор, и ще знае върху какво да подчертава. Нека се любуваме на мача. В този миг Стоянович няма потребност от препоръки, а от централизация и работа с тима “, сподели легендата на „ сините “.

„ Искам да видя Левски, който играе атакуващ футбол и да стои по този начин, че да не получи гол. Дано забележим най-хубавият мач на сините през сезона. Няма невъзможни неща. Трябва да са стимулирани и да покажат студен разум “, съобщи Боримиров.

„ Важното е какви ще бъдат тактическите инструкции на треньора и всички футболисти би трябвало да се придържат към тях. Много е малко времето, с цел да приказваме какво е подобрил, тъй като имаше малко време за работа с целия тим. През пролетта ще може да кажем какво тъкмо е подобрил. За дребното време се вижда, че се усъвършенства физическото положение на отбора, което е хубаво. Напрежението е повече в Левски, откакто виждате какви неща се случват от началото на годината. Няма по какъв начин да не е там, тъй като когато футболист не си взима заплатата постоянно, няма по какъв начин да му е чиста главата “, добави още той.

„ Докато не влезе човек със свежи пари, не виждам нотка на оптимизъм в Левски. Трябва да се дадат пояснения за какво не се получават нещата. Преди един месец се засякох с Наско Сираков на „ Герена “, само че не подкрепям връзка с никой. Трябва да се стабилизира финансовото положение на клуба. Ще съм оптимист, когато видя това черно на бяло. Няма да дам прецизен резултат за дербито, а притискам палци Левски да победи “, съобщи Боримиров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР