Легендата на колумбийския футбол Карлос Валдерама посъветва сънародника си Хамес

...
Легендата на колумбийския футбол Карлос Валдерама посъветва сънародника си Хамес
Коментари Харесай

Валдерама посъветва Хамес Родригес да напусне Реал Мадрид

Легендата на колумбийския футбол Карлос Валдерама посъветва сънародника си Хамес Родригес да напусне Реал Мадрид допустимо най-скоро. 28-годишният Хамес съвсем не получава шансове за изява на " Сантиаго Бернабеу " през този сезон, а през предходните два бе предан чартърен в немския гранд Байерн (Мюнхен).

Колумбиецът не е измежду любимците на старши треньора на " белите " Зинедин Зидан и надали скоро ще получи титулярно място в състава. " Хамес е задоволително огромен, с цел да взима самичък решения, само че в случай че аз бях на негово място, щях да напусна клуба мигновено ", сподели Валдерама пред колумбийското радио " Каракол ".

" Той е задоволително добър състезател за всеки един тим и аз не бих се колебал и за секунда. Той е превъзходен състезател и е потвърдил това. Мисля, че той може да бъде титуляр на всяко едно друго място, тъй като има качествата да играе във всеки един тим по света ", добави 58-годишният някогашен полузащитник.

Валдерама не бе почитател на завръщането на Хамес в Мадрид още през лятото на предходната година, когато съобщи в друго изявление: " Зидан не го желае и той няма да играе за Реал, даже и да остане. Хамес би трябвало да напусне. " През сегашния сезон Хамес Родригес има 13 мача за Реал Мадрид с 1 гол и 2 асистенции. Според медиите в Англия интерес към него има от страна на Арсенал. Ла Лига 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР