Легендата на италианския футбол Алесандро Дел Пиеро говори за вероятността

...
Легендата на италианския футбол Алесандро Дел Пиеро говори за вероятността
Коментари Харесай

Дел Пиеро: Mачове само по ТВ? Тифозите пак биха били доволни

Легендата на италианския футбол Алесандро Дел Пиеро приказва за вероятността сезонът в калчото да се доиграе пред празни трибуни. Това се обрисува като единственият вид, с цел да може шампионатът въобще да завърши. Коронавирусът на Апенините е огромно предизвикателство пред локалните здравни управляващи и към този момент никой не смее да си прави каквито и да са прогнози. Според някогашния състезател на Ювентус тифозите отново могат да бъдат щастливи.

“Ако има опция едно възобновяване без аудитория да подсигурява края на шампионата, даже единствено пред тв приемника почитателите могат да имат някакво забавление вкъщи”, съобщи Дел Пиеро пред Radio 24.

Самият той живее в Съединени американски щати, където пандемията също настава през последните седмици. “Тук в Калифорния реагирахме малко по-късно. Проблемът беше недооценен. Самият аз имам ресторант, само че бях заставен да го затворя. Надявам се, че поради размера на града хората в Лос Анджелис ще могат да се движат на дистанция”, добави Дел Пиеро.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР