Легендата на Интер Сандро Мацола предложи играчите в Серия “А”

...
Легендата на Интер Сандро Мацола предложи играчите в Серия “А”
Коментари Харесай

Легенда на Интер: Играчите в Серия “А” да си понижат заплатите, за да помогнат на клубовете

Легендата на Интер Сандро Мацола предложи играчите в Серия “А” да си намалят заплататите, с цел да може по този метод клубовете им да покрият финансовите си загуби около мачовете пред празни трибуни поради епидемията от ковид в Италия.

“В толкоз сложен миг за нашата нация е редно футболистите да вземат самодейността, да изиграят своята роля и да изпратят мощно обръщение до почитателите. Прекалено постоянно тези момчета са определяни за повърхностни и наемници, само че те могат да покажат, че това не е правилно, като се слагат в работа на клубовете си и на общото богатство. В Серия “А” тези играчи печелят милиони, тъй че единствено за един месец те могат да понижат заплатите си с 5%, с цел да оказват помощ на клубовете да покрият големите загуби през този интервал, както и да дарят пари за проучването на коронавируса”, съобщи Мацола пред “Ил Джорнале”.

Ex-Inter Forward Sandro Mazzola: “Players Should Cut 5% Of Their Salary To Research Against Coronavirus” https://t.co/ez2DepalDC #FCIM #ForzaInter #InterFans pic.twitter.com/1poHV801Z8
— SempreInter.com (@SempreIntercom) March 7, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР