Легендата на германския футбол Оливер Бирхоф смята, че халфът на

...
Легендата на германския футбол Оливер Бирхоф смята, че халфът на
Коментари Харесай

Германска легенда вижда Джан с единия крак в Юве

Легендата на немския футбол Оливер Бирхоф счита, че халфът на Ливърпул Емре Джан ще избере Ювентус като идващия клуб в кариерата си.

Германският национал има контракт с мърсисайдци до края на акцията и не наподобява двете страни скоро да се схванат за удължаването му. 23-годишният състезател упорства за освобождаваща уговорка в новия договор, а Ливърпул няма сходна процедура и не счита да прави изключения. Така по всяка възможност Джан ще подпише прелиминарен контракт с различен отбор през януари.

Клоп приема действителната опция да изгуби Емре Джан

„ Биаконерите” са един от изявените любимци за подписа на Джан, а също по този начин наблюдават обстановката с Леон Горецка в Шалке. Според Бирхоф – някогашен състезател на Милан, Асколи и Киево – най-малко един от двамата ще се озове в Торино.

„ Говорим си за двама значими футболисти”, разяснява Бирхоф. „ Те ще имат толкоз доста варианти за бъдещето си, всичко ще опре до персоналния избор. В момента Англия е най-хубавото място за един футболист, а по-късно идват изкушенията на мощните испански клубове.”

Обратен завой: Джан зарязва Ливърпул поради Ман Сити

„ Емре Джан и Горецка несъмнено ще бъдат сполучливи в Серия А. Ако някого всред тях избере Италия, то това съвсем несъмнено значи трансфер в Ювентус. При Горецка възможностите не са огромни, бих споделил 20 %. При Емре Джан е друго – там са 60-80 процента”, добави Бирхоф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР