Легендата на френския колос ПСЖ Патрис Локо вдъхва кураж на

...
Легендата на френския колос ПСЖ Патрис Локо вдъхва кураж на
Коментари Харесай

Легенда на френския колос ПСЖ вдъхва кураж на Дунав

Легендата на френския исполин ПСЖ Патрис Локо вдъхва кураж на ФК Дунав /Русе/, оповестиха от русенския клуб.

Патрис Локо, печелил Купата на носители на национални купи и бронзов медалист от европейско състезание, оказва поддръжка на Дунав в сложния миг. Бившият френски национал се е снимал с екип на русенския клуб, като е поискал триумф на "драконите " в Първа лига. От ФК Дунав осведомят, че звездата на Нант и ПСЖ от 90-те години се е срещнал с бургазлията Кирил Евтимов - специалист в министерството на финансите, известен с контактите си с редица международни звезди на футбола, тениса, баскетбола, даже през предходната година е окичил съвсем целия тим на Челси с мартеници.

Марсел Десаи го свързал неотдавна с Патрис Локо. Тъй като брачната половинка на Евтимов е от Русе, а той е другар с изпълнителния шеф на Дунав Ивайло Петков и със селекционера Малин Орачев, бургазлията не пропуснал да опише на някогашния нападател историята за възродения тим на "драконите ", стигнал от дилетантите до присъединяване в евротурнирите единствено за три години.

Патрис Локо незабавно се съгласил да театралничи с фланелката на русенския клуб, като не пропуснал да пожелае на дунавци нови триумфи в елита, а за какво не и завръщане в Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР