Легендата на Формула 1 Рубенс Барикело се е подложил на

...
Легендата на Формула 1 Рубенс Барикело се е подложил на
Коментари Харесай

Изрязаха тумор от мозъка на Барикело

Легендата на Формула 1 Рубенс Барикело се е подложил на сполучлива интервенция, при която от мозъка му е бил изрязан израстък. 45-годишният бразилец през януари е претърпял инсулт и при негово лекуване е намерено раковото образувание в главата му, написа "Блиц ".

„ Вземах душ, когато почувствах мощна болежка в главата. Отидох в болничното заведение и ми направиха няколко прегледа. Така откриха дребен израстък на мозъка. Подложих се на интервенцията след съревнование на „ Интерлагос “. Трябваше да подхваща тази стъпка, макар че образуванието беше доброкачествено, само че сигурно щеше да пораства, а не желаех да усещам някакъв дискомфорт. “

„ Ако би трябвало да го оценя по десетобалната система, главоболието беше осем или девет. Толкова мощна. Лежах на пода на банята и не желаех да събуждам никого, само че болката беше доста огромна. Отидох в спалнята и разсъниха брачната половинка ми Силвана. Тогава стартира да ми прилошава и разбрах, че ситуацията е за болница “, разгласи бразилецът.

„ Една вена се беше запушила и надула, запълнена с кръв. Когато ме изписваха от болничното заведение, лекарите споделиха, че при такава обстановка единствено 14% от хората се оправят изцяло. Мнозина не съумяват, а много умират. Според тях съм имал шанс “, разкри Барикело.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР