Легендата на Формула 1 Рубенс Баричело се е подложил на

...
Легендата на Формула 1 Рубенс Баричело се е подложил на
Коментари Харесай

Изрязаха тумор от мозъка на легенда на Формула 1

Легендата на Формула 1 Рубенс Баричело се е подложил на сполучлива интервенция, при която от мозъка му е бил изрязанн израстък. 45-годишният бразилец през януари е претърпял инсулт и при негово лекуване е намерено раковото образувание в главата му. Самият той призна за неприятния миг от живота му в изявление за предаването „ Conversa com Bial “ на телевизия „ Глобо “.

„ Вземах душ, когато почувствах мощна болежка в главата. Отидох в болничното заведение и ми направиха няколко прегледа. Така откриха дребен тумор на мозъка. Подложих се на интервенцията след съревнование на „ Интерлагос “. Трябваше да подхваща тази стъпка, макар че образуванието беше доброкачествено, само че сигурно щеше да пораства, а не желаех да усещам някакъв дискомфорт. “

„ Ако би трябвало да го оценя по десетобалната система, главоболието беше осем или девет. Толкова мощна. Лежах на пода на банята и  не желаех да събуждам никого, само че болката беше доста огромна. Отидох в спалнята и разсъниха брачната половинка ми Силвана. Тогава стартира да ми прилошава и разбрах, че ситуацията е за болница “, разгласи бразилецът, написа Блиц.

„ Една вена се беше запушила и надула, запълнена с кръв. Когато ме изписваха от болничното заведение, лекарите споделиха, че при такава обстановка единствено 14% от хората се оправят изцяло. Мнозина не съумяват, а много умират. Според тях съм имал шанс “, разкри Баричело.

Рубенс Баричело се състезава във Формула 1 в интервала 1993-2011 година, като кара за Джордан, Стюърт, Ферари, Хонда, Браун и Уилямс. При „ черните кончета “ беше съотборник на Михаел Шумахер. Той има 14 победи и държи върха за най-вече надпревари във Формула 1 – 323. След това се реалокира за една година в Индикар, а от 2013 година се състезава в бразилския шампионат за туристически коли.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР