Легендата на Елин Топузаков се завърна на работа в клуба

...
Легендата на Елин Топузаков се завърна на работа в клуба
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Герена е вторият ми дом, разбрах се за 2-3 минути със Стоилов и Сираков

Легендата на Елин Топузаков се завърна на работа в клуба и ще тренира старшата-възраст на столичния гранд. Славният защитник от близкото минало приказва особено за малкия екран на сините.

" Чувството постоянно е било хубаво, когато пристигам на " Герена ". Това е моят втори дом. 20 години от съзнателния ми живот са минали тук, под една или друга форма. Щастлив съм и стимулиран да работя за Левски. Всичко се случи бързо. В първите дни след Нова година получих позвъняване от Стоилов и Сираков. В идващия ден организирахме среща и се разбрахме за 2-3 минути. Преговори въобще не е имало.
свързани новини5188преди 4 часа
Винаги съм следял какво се случва в Левски. По-детайлен взор съм нямал за Академията, само че има задоволително способи, посредством които да се срещна бързо и да дам това, което се изисква като работа. Амбициите ми са постоянно да играем за победа. Приоритет е подготовката на тези млади футболисти един ден да бъдат част от първия тим. Трябва да покажат темперамент и воля, с цел да им бъде по-лесно в мъжкия отбор.

Тепърва ще държим непрекъснато връзка със Стоилов. Похвално е взаимоотношението сред клуб и последователи. В този сложен миг те оказват помощ на клуба. Вижда се какъв брой доста е зает всеки един последовател с любовта си към тима ", разяснява завръщането си на " Герена " Топчо.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР