Легендата на Димитър Бербатов даде на свой ред съвет на

...
Легендата на Димитър Бербатов даде на свой ред съвет на
Коментари Харесай

Бербатов посочи на Магуайър какво трябва да празнува, не са головете

Легендата на Димитър Бербатов даде на собствен ред съвет на бранителя на " алените дяволи " , който си навлече доста рецензии след мачовете на Англия против Албания и Сан Марино. Централният бранител вкара 2 гола в тези 2 следващи мача, само че вместо да ги отпразнува, той постави ръце на ушите си, предизвиквайки по този метод критиците си.
" Да, Магуайър имаше своите слаби моменти за Юнайтед и хората го сочат с пръст, тъй като той е капитан на тима. Но за него, като централен бранител, да вкара в поредни мачове - може би страстите взеха връх. Може би това е неговият метод да каже на критиците: " вижте, пробвам се да дам най-хубавото от себе си ". Такава наслада нормално е непокътната за нападатели, които са подложени на критика, че не вкарват, само че Магуайър е бранител и в случай че има нещо, което да чества, то това би трябвало да е запазването на сухи мрежи ", уточни някогашният нападател.
" Разбирам го, всички ние сме човешки същества и от време на време рецензиите могат да ни дойдат допълнително. Всички опитваме да дадем най-хубавото, само че от време на време нещата не се получават и вършим неточности. Просто би трябвало да се опитаме да ги поправяме ", сподели още Бербатов. Както е известно, различен някогашен състезател на Юнайтед - Рой Кийн, реагира най-остро на жеста на Магуайър и го назова презрян.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР