Легендата на Coronation Street Сю Кливър говори за срама“ и

...
Легендата на Coronation Street Сю Кливър говори за срама“ и
Коментари Харесай

Сю Клийвър от ITV Coronation Street говори за „срама“ и „осъждането“ на загубата на тегло

Легендата на Coronation Street Сю Кливър приказва за „ срама “ и „ осъждането “ след скорошната си загуба на тегло с три камъка.

60-годишната актриса, която играе Айлийн Гримшоу на калдъръма, се появи в предаването Loose Women в четвъртък като гост-панел. По време на шоуто участниците в панела разискаха: „ Загубили ли сте работа поради тежестта си? “, което накара Сю да разиска пътуването си за намаляване.

Сю към този момент е говорила за загубата си на тегло през лятото, разкривайки, че е отслабнала доста през 2022 година, когато реши да се откаже от алкохола. Въпреки това, тя скоро показа с участниците в панела по това време за неотдавнашен здравословен боязън, разкривайки, че е имала хистеректомия при започване на 2023 година и че в случай че наподобява по-малка, това е тъй като е била откарана по неотложност в болница заради здравословен проблем.

Говорейки в шоуто в четвъртък, Сю сподели: „ Теглото ми се покачваше, намаляваше, на всички места... доста от това беше подкрепено от аленото вино! В момента съм доста по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР