Легендата на Чикаго Булс Майкъл Джордан ще остави отпечатъка си

...
Легендата на Чикаго Булс Майкъл Джордан ще остави отпечатъка си
Коментари Харесай

Майкъл Джордан отново се смее последен на Детройт Пистънс


Легендата на Чикаго Булс Майкъл Джордан ще остави отпечатъка си върху всеки тим в НБА. Логото на Въздушния, което е благосъстоятелност на формалния снабдител на екипи на отборите от Асоциацията - Nike, ще бъде изобразено върху оборудването от серията Statement на тимовете от Лигата. Това ще стане факт с началото на идващия сезон.

We’re taking the best of what we’ve been and turning it into the best of what we’ll be. Forever #TrueToAtlanta.

: https://t.co/MVef1OWzon pic.twitter.com/Con1JiW6Xj
— Atlanta Hawks (@ATLHawks) July 21, 2020
Интересното в тази ситуация е, че най-големият зложелател на Джордан - Детройт Пистънс, също попада в листата от тимове, които ще употребяват логото на екипите си. Шесткратният първенец от НБА с екипа на “биковете” има добре позната история с “буталата” от края на 80-те и началото на 90-те години, когато “Лошите момчета” отстраняват Джордан и Булс в три следващи сезона в плейофите.

Jumpmenhttps://t.co/xoRmNMyMWN pic.twitter.com/eX3ORE3WMM
— Detroit Pistons (@DetroitPistons) July 21, 2020
Сега именитият №23 още веднъж ще се смее финален, както го направи през 1991-а. Тогава Булс най-накрая преодоляват Пистънс с безапелационното 4-0 на финалите на Източната конференция, а дейностите на Айзея Томас и компания в края на последния мач, напускайки паркета преди финалната сирена, и до този миг са останали в съзнанието на Ем Джей. Излишно е да се прибавя, че почитателите на Детройт не са по никакъв начин удовлетворени от новите екипи на отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР