Легендата на Челси Франк Лампард подкрепи решението на клуба да

...
Легендата на Челси Франк Лампард подкрепи решението на клуба да
Коментари Харесай

Лампард предрече успех на новата осмица в Челси

Легендата на Челси Франк Лампард поддържа решението на клуба да притегли британския национал Рос Баркли.

Само преди дни „ сините” заплатиха 15 милиона паунда на Евертън за 24-годишния състезател, който желаеха в редиците си още през лятото. Тогава Баркли даже мина сполучливо медицински прегледи в лондонския клуб, само че след това самичък се отхвърли от договорката. И до през днешния ден се спекулира каква тъкмо е била повода за тогавашното му решение.

Челси подписа със строшен до неотдавна британски национал

Сега обаче всичко е забравено, защото геният дойде на „ Стамфорд Бридж”, където много амбициозно избра фланелката с номер 8. За последно тя принадлежеше точно на Лампард, който е най-хубавият изпълнител в историята на Челси.

„ Този трансфер даже не изискваше размисъл от страна на клуба. Срещу 15 милиона паунда получихме първокласен състезател като Баркли”, разяснява Лампард. „ Знам, че хората разискват по какъв начин той още не е съумял да разгърне оптимално капацитета си, само че откакто плащаш 15 милиона паунда на пазар, където всекидневно по-слаби футболисти се търгуват за 30-40 милиона, считам, че Рос е чудесна покупка.”

Баркли взима номера на Лампард в Челси

Баркли към момента няма формален мач през този сезон поради проблем с подбедреното сухожилие. Със сигурност с екипа на Челси той ще се опита бързо да завоюва титулярно място, с цел да остане част от проектите на британския селекционер Гарет Саутгейт по отношение на Мондиал 2018.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР