Легендата на Челси Франк Лампард е на мнение, че играчите

...
Легендата на Челси Франк Лампард е на мнение, че играчите
Коментари Харесай

Лампард: Челси има най-голям шанс в Шампионска лига


Легендата на Челси Франк Лампард е на мнение, че играчите на Антонио Конте би трябвало да съсредоточат всичките си старания, с цел да завоюват Шампионска лига, а не да пазят купата си в шампионата на Англия.

Бившият капитан на „ сините “ има вяра, че Челси ще има по-голям късмет за триумф в Шампионската лига спрямо Премиър Лийг, заради блестящото начало на сезона на Манчестър Сити.

Футболистите на Пеп Гуардиола са изгубили едвам 2 точки от 12-те си мача през този сезон и са съвсем неудържими в офанзива, отбелязвайки 40 попадения.

„ Гражданиете “ водят безапелационно в класирането с актив от 34 точки, а зад тях в таблицата е Манчестър Юнайтед с 26 пункта. Защитаващият купата си от предходната година тим от „ Стамфорд Бридж “ е на третата позиция с 25 точки.

"Тази година ще бъде извънредно мъчно, тъй като Манчестър Сити стартира доста добре. Реалността е, че Сити се показват много безапелационно в шампионата и възможностите за Челси ще бъдат в Шампионска лига “ разяснява сърцатият футболист.

„ Но въпреки всичко мисля, че е прекомерно рано да се предвижда. Ако Сити продължат през акцията по метода, по който играят на този стадий, тогава несъмнено те ще са любимец за купата. Има обаче толкоз доста неща, които могат да се случат.

Има много положителни и перспективни тимове, които играят в шампионата. Сити би трябвало да се потвърдят още повече, в случай че желаят да бъдат категоризирани като най-хубавите “, безапелационен е Джон Тери.

Иначе късно нощес Челси се класира за осминафиналите в Шампионска лига, откакто победи с безапелационното 4:0 азербайджанския Карабах. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР