Легендата на Челси Джон Тери оглавява консорциум, носещ името „Истинско

...
Легендата на Челси Джон Тери оглавява консорциум, носещ името „Истинско
Коментари Харесай

Истинско синьо и Тери искат да купят Челси

Легендата на Челси Джон Тери оглавява консорциум, носещ името „ Истинско синьо ", който желае да купи 10% от лондонския клуб против сумата от 250 милиона паунда.

Ако успее да реализира желанието си, организацията възнамерява да предложи опция на почитатели, играчи и някогашни треньори да купуват токени, които да им обезпечават в подмяна право на глас. Консорциумът обаче не е съумял да откри задоволително финансиране, с цел да може да насочи оферта за цялостния пакет акции.

Иначе през днешния ден в 23:00 часа изтича крайният период, в който могат да идват предложения за Челси от всички кандидат-купувачи. След това американската банка „ Рейн Груп “, която е наета да откри най-подходящия покупател за клуба, би трябвало да разгласи спечелилия и да стартира комплицираната процедура по промяната на собствеността.

До момента са пристигнали предложения от консорциум, ръководен от американския милиардер Тод Боели; семейство Рикетс, което има Чикаго Къбс; притежателят на Ню Йорк Джетс Уди Джонсън; английският предприемач и почитател на Челси Ник Канди, както и от най-голямата медийна група в Саудитска Арабия и Близкия Изток изобщо - Saudi Media Group.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР