Легендата на бокса Майк Тайсън обвини стрийминг платформата Hulu за

...
Легендата на бокса Майк Тайсън обвини стрийминг платформата Hulu за
Коментари Харесай

Майк Тайсън е бесен на Hulu заради нов сериал: Откраднаха историята на живота ми, без да платят

Легендата на бокса Майк Тайсън упрекна стрийминг платформата Hulu за това, че е основала сериал за бурния му живот, без да изиска неговото единодушие и без да му заплати.

" Mike " ще се появи на 25 август, а медията разгласява тийзър, в който са показани някои от най-запомнящите се моменти от кариерата и персоналния живот на Тайсън - от свадите към развода със брачната половинка му Робин Гивънс и престоя в пандиза, до отхапването на ухото на противника му Ивендър Холифийлд по време на срещата-реванш за международната купа през 1997 година

Клипът изкушава интереса на феновете с въпроса: " Може да познавате Тайсън, само че познавате ли Майк? ".

Създателят на " Mike " е Стивън Роджърс, който към този момент имаше един сполучлив биографичен филм за спортна икона - " I, Tonya ", отдаден на звездата на фигурното пързаляне Тоня Хардинг и свадите, които съпътстват кариерата ѝ.

" Железния " Майк Тайсън обаче въобще не е впечатлен от вниманието на Hulu. 56-годишният боксьор разгласи, че освен не поддържа основателите на сериала, само че и ги упрекна, че експлоатират живота му сходно на робовладелци.

" Не се намираме в 1822 година Годината е 2022. Откраднаха историята на живота ми и не ми заплатиха. За мениджърите на Hulu аз съм просто един н***р, който могат да продават на пазара ", разяснява той в обява в Instagram.

Той твърди, че Hulu са опитвали да предложат милиони на президента на UFC Дейна Уайт с вярата, че той ще взе участие в промотирането на сериала, само че Уайт е отказал. Според Тайсън - повода още веднъж е в това, че основателите на " Mike " не са предложили пари на основния " воин " на продукцията.

" Hulu обезверено се опитваха да платят на моя брат Дейна Уайт милиони, без да ми предложат нито един $, с цел да популяризира робовладелческият им роман за моя живот. Той отхвърли, тъй като цени другарството и се отнася към хората с достойство. Никога няма да не помни това, което той направи за мен, както и няма да не помни какво ми открадна Hulu ", написа Тайсън.

Обяснението на Hulu за решението да не включат някогашния първенец в продукцията е, че желаят да опишат " история без пристрастия ", тъй че публиката сама да даде оценката си за събитията.

Шоурънърът Карън Гист коментра, че " без значение дали го харесвате или го ненавиждате, историята ще ви накара да се замислите дали обществото не е било съизвършител " в неприятностите към него.

В основната роля на " Mike " е 32-годишният Треванте Роудс, прочут с функциите си във филми като Moonlight, Bird Box и The United States vs. Billie Holiday.

В сериала играе и Харви Кайтел, който влиза в ролята на Къс Д`Амато - един от най-великите треньори по биокс, който трансформира Майк Тайсън в международен първенец.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР