Легендата на Берое - Радко Калайджиев - сподели пред Мач

...
Легендата на Берое - Радко Калайджиев - сподели пред Мач
Коментари Харесай

Легенда на Берое: Не е приятно състоянието на клуба, но ние сами си го направихме

Легендата на Берое - Радко Калайджиев - показа пред " Мач Телеграф ", че е очаквал провалянето с 0:3 от Славия. Той е на мнение, че и през този сезон " зелено-белите " ще се борят за оцеляването си в Първа лига.

" За мен беше закономерна тази загуба. При състояние, че виждаме какво се случва в клуба, това проваляне е обикновено. Безпаричие, продажби, нови хора и ето го резултата. Няма по какъв начин да желаеме нещо положително и хубаво да се случва. Това е ситуацията. Не мога да кажа, че началото е неприятно. Това е предстоящо начало. Не съм сюрпризиран. Лошото е, че тимът ще се бори за оцеляване за втора поредна година. За страдание това е ситуацията. Никой не може да каже какъв е пътят от този миг нататък. Първо притежателите не са българи и никой не може да им по въздейства по какъвто и да било метод. Трупат се отговорности към институции, а това е най-лошо. Апелирам към хората в града и в общината да вземат бързо решение, тъй като тези отговорности след няколко месеца ще станат доста огромни. След това мъчно ще се откри вложител и става доста тежко. Не е прелестно положението на клуба, само че ние сами си го направихме за жалост ", съобщи Калайджиев.

" Не имам вяра Берое да вземе нещо от идните два мача с Лудогорец и ЦСКА. На този стадий съм доста огромен черноглед. Съжалявам, че го споделям, само че моето виждане е такова. Дано не съм прав! На Берое мястото е в Първа лига и няма две отзиви по въпроса. Много са въпросителните в тима. Не може да не играе нито един българин. Виждаме, че Славия постанова млади момчета и прави прехвърляния. Парите ги влагат в школата и виждаме, че не е толкоз ужасно и мъчно. Така би трябвало да бъде, тъй като равнището на футбола у нас не е толкоз огромно, че да желаеме и да гоним кой знае какво. Изоставаме доста. Черноглед съм, само че това е действителността и би трябвало да си го признаем. Основната цел през тази година ще е тимът да се избави. Дано успее! Стискам палци! ", приключи легендата на старозагорци.
 Ачиари: Скоро ще изчистя грешките в Берое
Ачиари: Скоро ще изчистя грешките в Берое

" Днес Славия беше по-интензивният тим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР