Легендата на Берое и бивш играч на Левски - Васил

...
Легендата на Берое и бивш играч на Левски - Васил
Коментари Харесай

Левски се представи трагично срещу Берое

Легендата на Берое и някогашен състезател на Левски - Васил Драголов - показа мнението си след успеха на старозагорци над " сините " с 2:1.

Той съобщи, че играчите на Хосе Луис Ачиари са спазвали доста добре тактическите инструкции и това е довело до триумфа, а столичани са играли трагично.
 Арда пусна билети от 10 лв. за мача с Левски
Арда пусна билети от 10 лв. за мача с Левски

Мачът е на 1 ноември

" Берое игра обичайно, а Левски игра трагично. Това е, което мога да кажа за срещата. На " сините " не им стигна най-важното, а точно начело да основат положения за гол, които да осъществят. Иначе през целия мач Берое имаха три удара и вкараха два гола. Левски по принцип игра едва. Не знам за какво по този начин се случи, само че това е реалност. Те не бяха на равнище. Не знам дали имаха и прецизен удар, с изключение на гола. Бяха разсеяни и разконцентрирани. Това е повода да изгубят. Старозагорци са несъвършен тим за мен, само че играха доста вярно. Бяха подредени доста добре в линиите и тичаха доста. Създадоха три обстановки и две от тях ги осъществиха. Преди това Берое победи и Локо Пд като посетител. Играят вярно, само че не бих споделил, че футболистите на Берое са изключително класни. Просто следват тактическите инструкции. Така реализират триумфите си сега ", съобщи Драголов пред " Мач Телеграф ".

" Сега против Пирин съм на мнение, че Берое ще победи. След тези два триумфа има въодушевление в тима. Няма да е по никакъв начин елементарен този дуел. Пирин за мен са добър тим, който играе добре на открито. Вършат си работата момчетата, само че си мисля, че възможностите са 60 на 40 за Берое. Все отново срещата е в Стара Загора. Трябва да се вземат тези три точки, с цел да няма терзание за изпадане в края на сезона. Не бива да се позволява това още веднъж. Би трябвало тимът да попадне във втората група и да е в играта за седмото място. Дори и да не бъде достигнато, е добре тимът да се намира там в края на сезона, с цел да няма терзания от изпадане в ниска лига. Берое има реализатори, които играят мъжки и си пазят зоните. Борят се момчетата и това им носи триумф, само че в случай че Левски бяха повели с 1:0 или 2:0, мачът отиваше за " сините " и то с разлика ", приключи Драголов.
 Левски се сети за Димитър Иванков
Левски се сети за Димитър Иванков

Днес вратарят чества своя 48-ми рожден ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР