Легендата на Барселона и българския футбол Христо Стоичков не скри

...
Легендата на Барселона и българския футбол Христо Стоичков не скри
Коментари Харесай

Стоичков за Меси: Болно ми е, но такъв е животът

Легендата на Барселона и българския футбол Христо Стоичков не скри разочарованието си от обстоятелството, че каталунският гранд не съумя да задържи Лионел Меси и той мина в Пари Сен Жермен. Камата разкритикува остро президента на клуба Жоан Лапорта, който не извърши обещанието си да задържи аржентинеца.

“Много е необичайно. Виждам хора, които допираха сърцата си и споделяха, че ще създадат всичко допустимо Лео да остане, само че това се оказа една огромна лъжа”, възнегодува Стоичков пред телевизионния канал, за който работи - TUDN.

“Тъжно ми е да виждам Меси с екипа на различен тим. Той подари фланелки на децата ми и на внучката ми, когато тя се роди. Имам негови неща в дома си, в музея. Сега всичко е друго. Трудно е, само че подобен е животът. Където и да отида, постоянно ще почитам Лео поради всичко, което е направил за Барса, за децата, за феновете”, съобщи българинът, който си напомни и първата си среща с Меси.

“Срещнах го, когато той беше на 12 или 13 години. Отидох един следобяд да видя по какъв начин тренира. Не се е трансформирал. Останал е същото умерено, непретенциозно и почтително момче. Преживели сме доста неща дружно и това остават мемоари, които няма да избледнеят”, акцентира Стоичков.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР