Легендата на Барселона Чави Ернандес посъветва мениджъра на Манчестър Сити

...
Легендата на Барселона Чави Ернандес посъветва мениджъра на Манчестър Сити
Коментари Харесай

Чави заяви какво е нужно на Манчестър Сити, за да спечели Шампионска лига

Легендата на Барселона Чави Ернандес посъветва мениджъра на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола да притегли нов централен нападател в отбора, като по този метод размени сегашната звезда на тима Серхио Агуеро. Испанският полузащитник, който играеше 4 години под управлението на Гуардиола в Барса, съобщи, че на " жителите " им са нужни още 3 " изключителни попълнения ", с цел да може тима да победи в Шампионска лига.

Сити претърпя следващия неуспех във водещия по мощ европейски клубен шампионат, като отпадна на четвъртфиналите от тима на Олимпик Лион. 32-годишният Агуеро пропусна срещата, защото лекуваше травма, само че Чави счита, че Сити би трябвало да му откри заместител по-добре рано, в сравнение с късно. " Те са стигнали до етапа, която се вижда в доста огромни клубове, когато някои доста значими играчи стигат до края на своята кариера - съобщи пред Daily Star испанецът - Компани бе един от най-хубавите централни бранители в света и може би има един или двама бранители, които могат да го заменят. За Давид Силва се отнася същото. Той единствен в своето потомство и ще им коства доста пари, с цел да се размени. Агуаеро има още един сезон. Колко нападатели в Европа има, които могат да ти подсигуряват по 30 гола на сезон, както той го прави от толкоз доста време? ".

Чави счита, че от управлението на клуба би трябвало да подкрепи на Гуардиола през трансферния прозорец, в случай че желаят клуба да се бори за най-големите оценки. " Да не победи във Висшата лига или Шампионската лига е било огромно отчаяние за Пеп. Особено за Шампионска лига, която Манчестър Сити в никакъв случай не е печелил. Имат някои в действителност положителни играчи, само че на Пеп би трябвало да му се помогне през този трансферен прозорец. На тях не им са нужни доста играчи, единствено три изключителни попълнения. Знаем, че няма да дойдат на ниска цена, само че бих се радвал да се обезпечат тези средства, с цел да се възвърне клуба ".

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР