Легендата на българския и пловдивски футбол Христо Бонев e спасил

...
Легендата на българския и пловдивски футбол Христо Бонев e спасил
Коментари Харесай

Христо Бонев помогнал на треньор по борба от Симеоновград

Легендата на българския и пловдивски футбол Христо Бонев e избавил живота на своя другар от Симеоновград Росен Бонев - треньор и президент на локалния клуб по битка " Вълко Костов ", излиза наяве от пост във фейсбук.
Прочетете още
" Бях 7 дни в доста тежко положение в болничното заведение на Харманли. Искаха да ми режат крайници поради съществено заболяване. Обадих се на бате Ицо Бонев, с цел да споделя какво ми се случва. Той направи всичко допустимо и ме избави, благодаря му, за повторно ме избавя ", показа 65-годишният симеоновградчанин.

Със съдействието на Зума Росен Бонев бил откаран и признат за лекуване в пловдивска болница. " Благодарение и на съдовия хирург доктор Николай Михайлов крайникът ми бе избавен от ампутация, длъжен съм на целия му екип за положените към мен грижи ", добави Росен, който от четвърт век оглавява Комисията по битка в Българската асоциация на спортистите от дребните градове, а също по този начин е и почетен жител на Тополовград.

Благодарностите си към Христо Бонев, че е избавил треньора и президента им, насочиха и сегашните ученици на клуба по битка " Вълко Костов ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР