Легендата на българския футбол - Красимир Балъков и разкри цялата

...
Легендата на българския футбол - Красимир Балъков и разкри цялата
Коментари Харесай

Балъков разкри дълго крита тайна за конфликт с Христо Стоичк...

Легендата на българския футбол - Красимир Балъков и разкри цялата истина към абсурда с Христо Стоичков по време на мача с Германия в Америка. Бала описа в детайли какво се е случило на терена и в съблекалнята, като показа, че Димитър Пенев е желал да ги смени на почивката, само че в последния миг се е отказал.

През втората част нашите се активизираха и изхвърлиха международния първенец от Световното, класирайки се за историческия полуфинал против Италия. " Тогава играехме за достойнството на България. Всичко бе за положителното на нашата страна. Знаете, че Христо е раздразним. По време на мача с Германия ми подаде една топка и аз имах опция да отбележа. За страдание обаче топката срещна гредата. Той доста искаше да отстраним Германия, аз също мощно желаех да продължим. След тази обстановка, до края на полувремето си разменяхме реплики и любезности на терена.

На почивката напрежението сред нас стана по-голямо. Добре, че тогава имаше една камбанка, с която ни привикаха за второто полувреме. Димитър Пенев се опита да ни отдели в една стая, само че не съм сигурен дали съумя. Впоследствие разбрах, че треньорът е подготвял промяна на почивката на мен и Ицо поради разправията.

Пенев обаче се отказал като видял, че сме се успокоили. Добре, че не ни смени. Вижте, всичко правихме в името на България. Горяхме в играта. Не сме се сравнявали или доказвали един на различен. Стоичков е най-големият български футболист на България до този миг и аз не се съпоставям с него. Радвам се, че сме играли дружно и с моите асистенции съм му оказал помощ да стане голмайстор на международното състезание ", съобщи Бала в новата графа във ФутБолен Мозък - THE GAME.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР