Легендата на българския футбол и Локомотив Пловдив Христо Бонев призова

...
Легендата на българския футбол и Локомотив Пловдив Христо Бонев призова
Коментари Харесай

Зума призова Камбуров да изиграе последния си мач с екипа на "Локо" Пд

Легендата на българския футбол и " Локомотив " Пловдив Христо Бонев прикани Мартин Камбуров да приключи кариерата си с фланелката, която " най-вече му отива " - черно-бялата.

Това се случи на празненство, проведено от рекордьора по голове в родния хайлайф в пловдивски хотел. На празненството се събраха митове на града, редица футболисти, а измежду специфичните посетители бе и Христо Стоичков.

" Мартине, 256 гола... И аз бях рекордьор в националния тим, мислех, че никой няма да ми усъвършенства върха, само че го усъвършенстваха. Но за мен твоят връх може да се съпостави със скока на нашата съгражданка Стефка Костадинова. Най-хубавите ти голове са в " Локомотив ", желая последният ти мач да бъде с черно-бялата фланелка, която най-вече ти отива от всички ", съобщи Бонев.

През тази година Камбуров усъвършенства върха на Петър Жеков и има към този момент 256 гола в шампионата на България. На 41 години той към момента не се отхвърля и счита да помогне на " Берое ", до момента в който се стабилизира.

" Искам да оказа помощ на " Берое " до месец май. Клубът ми оказа помощ за върха и аз съм им задължен. Нямам чак толкоз огромна мотивация, с цел да продължа в различен тим. Постигнах нещо необикновено - да вкараш 256 гола и да си №1! ", сподели Камбуров.

Миналата седмица Топлоелектрическа централа " Марица Изток " 2 заяви, че стопира издръжката на клуба и разгласи за продажба 100% от акциите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР