Легендата на българския футбол и бивш футболист на Етър Красимир

...
Легендата на българския футбол и бивш футболист на Етър Красимир
Коментари Харесай

Бала зове: Да се успокоим и подкрепим Етър

Легендата на българския футбол и някогашен футболист на Етър Красимир Балъков се срещна с почитателите и управлението на " болярите ", с цел да обсъдят обстановката в клуба. " Виолетовите " са на нежеланото 12-о място в родното състезание, като имат шест загуби в последните си осем мача. Балъков посъветва управлението и почитателите да се обединят към тима и да работят дружно, защото негативизмът се предава на терена, с което пречат на представянето на отбора.

" Откликнах на поканата, тъй като съм израснал в този клуб. Етър ме сътвори като футболист и по тази причина се включих в полемиката. Получи се прекрасен диалог с добър край. Опитахме се да стопираме малко страстта от отрицателните резултати, да има схващане и да се поддържат футболистите и най-много да успокоим малко ситуацията ", разяснява Балъков.

" Феновете са доста прочувствени, аз изцяло ги разбирам. С моя богат опит в чужбина дадох съвет, че просто би трябвало да поддържат тима си докрая и да бъдат сплотени. Първенството е доста дълго. Надявам се да съм бил потребен. Например когато Щутгарт изпадна от Бундеслигата, до последно тимът беше цялостен докрая. Трябва да се опитаме да бъде дружно, тъй като негативизмът се предава на терена ", сподели още Боби.
Първа лига 18 кръг, сряда 29 ноември  Пирин (Благоевград) 3:2краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР