Легендата на българския футбол Христо Стоичков шокира женския национален отбор

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков шокира женския национален отбор
Коментари Харесай

Стоичков изненада "лъвиците" в хотела преди 1/8-финала с Швеция

Легендата на българския футбол Христо Стоичков шокира женския народен тим броени часове преди осминафинала на европейското състезание против Швеция в Пловдив.

Без никой да знае, носителят на " Златната топка " дойде в хотела на " лъвиците ", а по разпореждане на медицинския екип всички волейболистки се бяха събрали в залата за обяд. Официалната версия беше специфичен брифинг за старта на елиминационната фаза, написа в уеб страницата на БФВ.

Снимка: БФВ

Когато Стоичков влезе, страстите изригнаха като вулкан. Камата поздрави всяка от националките ни, както и треньорския щаб.

В последните месеци някогашният нападател на " Барселона " непрестанно следи мачовете на България и изпраща приветствени известия в обществените мрежи в поддръжка на " лъвиците ".

Снимка: БФВ

" Страхотни сте, проследявам ви във всеки мач. Вие носите горделивост на България. Продължавайте да го вършиме все по този начин. Очаквам да биете изрично Швеция, да отидете на финалната четворка в Белград. ", сподели Стоичков.

Очаква се Христо Стоичков да гледа онлайн 1/8-финала сред България и Швеция. Срещата е от 20:30 ч. онлайн по RING, Voyo.bg, както и онлайн на btvnovinite.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР