Легендата на българския футбол Христо Стоичков е сигурен, че това

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков е сигурен, че това
Коментари Харесай

Стоичков: Това ще бъде годината на Меси

Легендата на българския футбол Христо Стоичков е сигурен, че това ще бъде годината на Лионел Меси, както в клубния му тим Пари Сен Жермен, по този начин и в националния на Аржентина. Българинът направи тази прогноза в изявление за аржентинското издание " Оле.

Стоичков има вяра, че след непредвиденото му овакантяване на Барселона и сложната акомодация в Париж, вторият сезон на Меси ще бъде доста мощен. Този път аржентинецът е съумял да направи пълноценна подготовка, което е огромната разлика.

" Виждам го, че е бърз, умел, с голов усет и постоянно подготвен да направи асистенция ", увери носителят на " Златната топка " от 1994 година.

" През 2021-ва страдаше поради езика, само че това ще бъде неговата година. В националния тим е благополучен ", сигурен е Стоичков.

Христо Стоичков разяснява и тематиката, че Лионел Меси не е измежду 30-те футболисти, които могат да завоюват " Златната топка ". " Нямам и най-малката концепция по какъв начин се гласоподава за " Златната топка ", само че " Франс Футбол " сподели, че няма персони ", счита още българинът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР