Легендата на българския футбол Христо Стоичков дойде в Пловдив, за

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков дойде в Пловдив, за
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Горд съм, че съм кършиякалия, радвам се, че Мартин успя да подобри рекорда

Легендата на българския футбол Христо Стоичков пристигна в Пловдив, с цел да почете церемония вечерта проведена от Мартин Камбуров във връзка върха му за най-резултатен състезател в историята на българския футболен хайлайф.

" За мен е чест, че Мартин ми се обади, променихме малко дните - имаха мачове, само че взехме решение да бъде на този ден. За мен е горделивост, че Мартин е играл под мое управление, пловдивчанин. Той сподели какъв експерт е, познавам го от дете, горделив съм. За мен е значимо да бъда тук, на 40 години демонстрира, че когато можеш, можеш. Професионализъм, това е. Аз играх до 37, можех още, само че споделих " стига толкоз ". Това е прекрасен ден - да бъда с Мартин, със остарели другари, мернах Зума, той ми даде път в националния тим през 1986 година, беше асистент на Христо Младенов, лека му пръст, дебютирахме трима Христовци и бихме Белгия ", съобщи Стоичков.

" Професионализмът е преди всичко, всеки ден би трябвало да даваш образец на по-младите. Предполагам, че Мартин ще доиграе сезона, а след това той си взема решение. Пловдив си е Пловдив, освен за футбола приказваме - Марица, Локомотив, Ботев, Спартак. Горд съм, че съм кършиякалия, излязъл съм отсам, благополучен съм. След името ти написа от кое място си. От самите футболисти зависи по кое време ще подобрят върха на Мартин, ние не можахме да подобрим върха на Петър Жеков, откри се едно момче, усъвършенства го. Това не е единствено във футбола ", сподели международната футболна звезда ", сподели още Камата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР