Легендата на българския футбол Христо Стоичков бе един от ВИП

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков бе един от ВИП
Коментари Харесай

Стоичков: Севиля заслужено е шампион

Легендата на българския футбол Христо Стоичков бе един от ВИП гостите в Будапеща на финала на Лига Европа сред Севиля и Рома. Испанците завоюваха дуела след осъществяване на дузпи, а съгласно Камата това е било изцяло справедливо.

" Видяхме всичко, което може за един край. До 20-25 минута Рома игра по-добре и поведоха, само че по-късно се видя, че Севиля е доста уравновесен тим. Промениха малко тактиката с човек повече в средата на терена и от там започнаха огромните проблеми на Рома. Хесус Навас, който е бек, халф, нападател, от него започваха всички офанзиви на тима. В средата на терена Иван Ракитич бе мотора на тима, нямаше по какъв начин това момче да не завоюва. Игра по най-хубавия метод и в предпазен проект, и в нахлуване, всичко минаваше през него. Но един треньор също има огромна заслуга в мача. Със промените, които направи, подвигна тима. За мен справедливо Севиля е първенец ", съобщи Стоичков.
 Севиля за седми път е господарят на Лига Европа, Рома на Моуриньо потъна в сълзи след дузпи Севиля за седми път е господарят на Лига Европа, Рома на Моуриньо потъна в сълзи след дузпи
Ицо бе видян да преграща след мача Иван Ракитич. Той призна, че двамата са положителни другари и се радва за него.

" Ние сме си наша кръв и съм доста благополучен за него. Щастлив съм, че сподели темперамент. Страхотен футболист, страховит другар и заслужава да вдигне купата ", сподели още Камата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР