Легендата на българския футбол Димитър Бербатов се опасява, че Хари

...
Легендата на българския футбол Димитър Бербатов се опасява, че Хари
Коментари Харесай

Бербатов предупреди Тотнъм и Конте заради Хари Кейн

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов се притеснява, че Хари Кейн още веднъж ще се опита да напусне Тотнъм, в случай че Антонио Конте не успее да реализира триумфи през този сезон. Бившият нападател счита, че Конте ще би трябвало да класира „ шпорите “ в Шампионската лига или да завоюва ФА Къп. В противоположен слубай рискува да се изправи пред вероятността да се раздели с огромната си звезда.

Миналото лято Кейн несполучливо изиска трансфер в Манчестър Сити, откакто президентът на лондончани Даниел Леви отхвърли да одобри офертата на първенците. Капитанът на Англия към момента чака да завоюва първия трофей в кариерата си с Тотнъм, а Бербатов счита, че 28-годишният футболист ще бъде воден от терзанието, че му изтича времето, с цел да осъществя упоритостите си при „ шпорите “.

„ Според мен, мисля, че ще забележим сходна обстановка с Хари Кейн от предходната година. Не съм уверен, че мисълта да отиде в топ клуб, с цел да печели титли, е изцяло излязла от главата на Хари. Да, Конте сподели, че Хари е основен състезател и че отборът би трябвало да се развива към него. Но в това време считам, че изкушението към момента съществува и, че ще забележим същата драма идващото лято. Единственият метод това да не се случи е, в случай че „ шпорите “ завоюват нещо или се класират за Шампионската лига. Това е мястото, където Кейн желае да бъде, тъй че дано забележим дали Тотнъм могат да изненадат, като го създадат “, съобщи Бербатов пред "Mirror ".

Тотнъм трябваше да се изправи против Арсенал в лондонското дерби по-късно, само че то беше отсрочено след молба на „ артилеристите “. И двата клуба към момента се борят за класиране в четворката, като Арсенал сега има две точки преднина.

Бербатов счита още, че някогашният му клуб би трябвало да се приспособи към философията на Конте, с цел да успее.

„ Конте има италианско мислене. Играх при Клаудио Раниери в Монако, тъй че знам по какъв начин работят италианските треньори. За играчите от време на време може да е скучно, тъй като те са доста тактически готови и са доста дисциплинирани на подготвителния терен. За атакуващи играчи като мен, които желаят да импровизират и да изразят себе си, това може да бъде пъклен скучно. Вярвайте ми. Но Тотнъм се нуждаят от това, тъй като методите на Конте могат да донесат поредност “, добави още някогашният капитан на националния тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР