Легендата на българския автомобилен спорт Димитър Илиев се е сдобил

...
Легендата на българския автомобилен спорт Димитър Илиев се е сдобил
Коментари Харесай

Бившата на Люси Иларионов разведе българския Шумахер

Легендата на българския авто спорт Димитър Илиев се е сдобил тихомълком с нова жена и с още един член на фамилията. Един от тримата родни състезатели, печелили " Рали България ", е станал татко на второ момиченце при започване на август. Любопитното обаче е, че неговата майка не е брачната половинка на Илиев - Венера, а някогашната жена на топрежисьора на клипове Люси Иларионов, заяви Пик.

На фамилията на Българския Шумахер му се носеше славата на едно от най-здравите в спортните среди. Пилотът и красивата Венера, която по това време бе водеща на предаването " Моторшоу ", минаха под венчилото на 23 февруари 2008 година, а сватбата им в " Шератон " събра над 300 защити посетители.

Пред кума си Пламен Кралев - друга легенда в автомобилния спорт, младоженците се врякоха във безконечна честност.

Миналата година в живота на Димитър Илиев се появила някогашната манекенка Преслава Нинкова. За прочут интервал от време вместо личната си фамилия, брюнетката носеше тази на своя брачен партньор - Иларионова. Люси свърза живота си с Преслава през септември 2006 година на обилна женитба, която даже бе предавана по ведомствения тв канал на " Пайнер ".

Режисьорът и някогашен вокал на момчешката тайфа " Ъп Даун " даваше благо и драго със брачната половинка му да си имат поколение, само че се оказва, че тя не е на същата вълна и фамилията бързо се разпада.

Докато обаче бяха женени, благодарение на Люси, Преслава направи кариера като модел, даже гастролира с еротична фотосесия на страниците на " Плейбой ". Но след развода им някогашната госпожа Иларионова бе забравена, а по едно време отговаряше за рекламациите в един от софийските магазини на " Джъмбо ".

През февруари самият Илиев в свое изявление разкрива сред редовете, че бракът му е дал фира. " С Венера се разведохме напълно неотдавна. Има такива моменти в живота на човек. Когато виждаш, че нещата не вървят, е по-добре всеки да продължи по своя път. По-добре ужасяващ край, в сравнение с смут до безкрайност ", изплюва камъчето водачът.

В началото на август, шeст месеца след признанието, че се е развел с жена си, Митко се е сдобил с втората си щерка. Излиза, че сега на откровението на Илиев за краха на фамилния му живот с Венера, Преслава към този момент е била бременна. Според осведомени някогашната брачна половинка на легендата го е напуснала незабавно, щом е схванала, че мъжът й чака дете от друга.

Иначе, за щастливото събитие - раждането на дъщеричката си, самият Илиев се е похвалил във своя " Facebook " със фотография. На нея са щракнати една върху друга четири ръце - неговата, тази на Преслава, на каката Руми и одеве родената й сестричка, а приятелите на водача му честитят бебока. /Марица.бг

тагове люси иларионов българския шумахер
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР