Легендата на българската спортна гимнастика Йордан Йовчев за пореден път

...
Легендата на българската спортна гимнастика Йордан Йовчев за пореден път
Коментари Харесай

Йордан Йовчев се включва в официалното откриване на новия велосезон в Пловдив

Легендата на българската спортна гимнастика Йордан Йовчев за следващ път ще се включи в формалното разкриване на новия велосезон в Пловдив, заяви кметът на регион " Тракия " в града Костадин Димитров. Събитието ще се състои в събота (25 март) от 10:00 часа.

„ В събота, в 10:00 часа, имаме двоен мотив. Откриваме и новия велосезон, и новия състезателен парк на " Декатлон " - един от обичайните ни сътрудници в провеждането на това събитие. Заедно с Йордан Йовчев тръгваме от кметството към спортния парк, където и този път ще има лотария с доста награди ”, разгласи Костадин Димитров.

Шествието за началото на новия велосезон в Пловдив се организира по самодейност на кмета на регион „ Тракия ” от 2012-а година насам.

" Целта на самодейността е да разпространява различния метод на напредване в Пловдив, както и да заостри вниманието към разширение на велоалейната мрежа в града. В „ Тракия ” има построени 15 километра велоалеи, а в целия Пловдив те надвишават 60 километра ", изясни още Костадин Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР